I LOVE HAIR AND MAKE-UP

Beach looks, classic bride, natural beauty, glamour queen, arabic and even bohemian!

Ik vind het ontzettend leuk om met jou een look te creëren die helemaal bij je past. Doordat ik jou van haarstyling en visagie voorzie wordt het plaatje compleet. Ik luister naar jouw wensen zodat je stralend je aanstaande tegemoet kunt lopen. Bruidskapsel

Hou je net als ik ook van een feestje en wil je “shinen” op die dag? Of heb je een familie of zwangerschaps fotoshoot en wil je er op je mooist uitzien? Of zoek je iemand voor zakelijke (profiel)foto’s en wil je dat ik net dàt verschil maak. Dan ben je bij mij op het juiste adres. In de salon is alles mogelijk van haarkleuringen, haarextensions, wenkbrauwstyling, you name it! l

Maar ook als je andere beauty & styling wensen hebt, mail gerust je ideeën.

" Mijn taak is geslaagd wanneer jij de allermooiste versie van jezelf bent. "
Mai-Lan
haar en make-up artist

Meest gestelde vragen

Waar moet ik rekening mee houden?

 • Gemiddeld is er voor een bruidskapsel en visagie 120min nodig tijdens de proef. En 90min op de dag zelf.  
 • Door de grote van de kapsalon is het mogelijk slechts 1 persoon mee te nemen.
 • U komt met droog gewassen haar zonder conditioner en zonder make-up. Bij voorkeur draagt u een vest, zodat deze niet over het hoofd uitgetrokken hoeft te worden en uw bruidskapsel beschadigen.

Wat is er nog meer mogelijk?

 • Voor een mooie oogopslag kunt u ook voor kunstwimpers kiezen.
 • Om meer volume of lengte in het haar te maken is het mogelijk te werken met clip-in extensions. Deze kunnen worden aangeschaft of geleend. Aanschaf 100% remy human hair v.a €300,- Dit betreft echt mensen haar, waar u alles mee kunt doen. Het kan gekleurd, gekruld etc. worden. U kunt het na de bruiloft gemakkelijk zelf blijven dragen. Ik werk alleen met de hoogste kwaliteit haar. Dubbel drawn, dit betekend dat de punten van de 100gram wefts vol zijn.
 • Vlak voor uw bruiloft kunt u de wenkbrauwen en andere ongewenste gezicht haartjes laten harsen. Dit zorgt voor een mooie basis.
 • Door middel van highlight krijgt u veel kleur schakering waardoor uw bruidskapsel nog mooier uitkomt. Ook dof geworden haar kan net een touch up krijgen door een kleurspoeling in dezelfde kleur. 

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Een paar maanden voor de bruiloft kunt u een proefkapsel online inplannen of u kunt mij bellen  voor een afspraak :06-41640643. Het is aan te raden niet meer dan 2 maanden voor de bruiloft een afspraak te maken voor uw proefsessie. De haarlengte en gelaatstint kunnen met de seizoenen nog veranderen. Vaak wordt de proefsessie gecombineerd met de laatste passing van de bruidsjurk.
 • Plaatjes en voorbeelden zijn welkom, maar ook een pinterest bord is altijd handig. Ik kijk naar je gezichtsvorm en samen bepalen we wat mooi aansluit. Als alles naar wens is maak ik graag foto’s. Zo heb ik op jouw bruiloft een gemakkelijk geheugensteuntje. Uiteraard leggen we data en tijd vast voor de bruiloft zelf.

Wat zijn de kosten?

Hair & Make-up

incl. proef

€250
 • reiskosten tot 20km buiten Halsteren
 • proefsessie proefsessie in de salon
 • ampul om de make-up long lasting te maken
 • 10% korting op kleuren en knippen voor de bruiloft

Enkel een bruidskapsel: €175

 Enkel bruids visagie: €125

trefwoorden: bruidskapsels, bruidsstylist, bruids make-up, visagie bruid, bruidskapsel bergen op zoom, bruidskapsel halsteren, bruidskapsel roosendaal, bruidskapsel hoogerheide, bruidskapsel steenbergen, bruidskapsel tholen, bruidskapsel breda, bruidskapsel zeeland, bruidskapsel brabant, visagie bergen op zoom, visagie halsteren, visagie roosendaal, visagie hoogerheide, visagie steenbergen, visagie tholen, visagie breda, visagie zeeland, visagie brabant, betaalbare kapper, thuis kapper, betaalbare visagie, naturel make-up, opsteek kapsel bruid, bruids kapper, trouwkapsel, trouw make up, haar en make-up bruiloft,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tagging Tool