online afspraken

24/7 kun je een afspraak zelf inboeken.

Professioneel

13 jaar ervaring en kleurspecialist.

parkeren

je kunt gemakkelijk je auto gratis voor de deur kwijt.

Wil jij een nieuwe kleur of hele nieuwe look? Daar kun je mij heel blij mee maken! Ik ben altijd op de hoogte van  de laatste trends en weet hoe je deze toe kunt passen. Wij kijken samen naar wat jij mooi vindt, maar ook hoe practisch een kleur of model is. Ik hanteer zeer toegankelijke prijzen en ik geef je vooraf een prijsopgave.

Wil jij jezelf extra verwennen?  Dan raad ik je een hoofdmassage aan! Je krijgt een heerlijk ontspannen massage waardoor je relaxt de deur uit gaat. De massage zorgt tevens voor een betere doorbloeding die de haarzakjes een boost geven. De hoofdhuid komt daardoor weer in balans. Prijs €7,50. 10min.

Is je haar erg droog en broos? Kies dan voor een haarmasker. Je kunt van nature droog en weerbarstig haar hebben, maar dit kan ook door te veel kleuringen en styling met hitte. Een haarmasker geeft het haar een boost. Het vult het tekort aan in de haren en sluit de haarschubben af. Hierna voelt je haar weer heerlijk aan. Geen zorgen, het wordt niet verzwaard.  De prijs voor haarmasker als salon behandeling bedraagt €5,-. Je vindt ontzettend veel maskers in de webshop.

Iedere klant gaat netjes de deur uit. Jij bent mijn visitekaartje. Ik maak het in model zoals jij wilt. Stijl maken met een tang, krullen of misschien losjes geföhnd, alles is mogelijk. Je kunt ook gelijk meekijken hoe je jouw haar zelf in model kunt krijgen.

Tot slot geef ik je advies hoe je je haar kunt onderhouden. Dit is voor iedereen anders. Niets vervelender dan dat je na het wassen het zelf niet meer in model krijgt. Ik laat je zien hoe je het thuis kunt stylen. Ik werk met professionele producten die vegan (geen dierlijke ingrediënten)  en dierproef vrij zijn.Goede producten zijn het halve werk. Hiermee behaal je thuis ook het beste resultaat.  Dezeproducten kosten meestal tussen de €12 tot €16. Een professioneel product is veel geconcentreerder. Het is  zuiniger in gebruik en uiteindelijk goedkoper dan een product van de drogisterij..

tot snel! Gr. Mai-Lan

Tagging Tool