Haarfijn biedt het nieuwste op het gebied van hair extensions.

We hebben veel verschillende methoden  zodat er zeker iets tussen zit dat aan jouw wensen voldoet. Hair extensions zijn ideaal voor wie lang, mooi haar wil, maar geen tijd of geduld heeft om te wachten. Misschien wil je je extra mooi voelen tijdens een feestelijke gelegenheid.

Als je op zoek naar hairextensions die je de volgende dag eenvoudig kunt verwijderen Wij hebben verschillende alternatieven voor je ongeacht of je tijdelijk langer haar wilt of langdurig hairextensions wilt dragen.

Ik wil meer volume in mijn haar
Doormiddel van enkele hair extensions in te zetten aan de zijkanten van het haar, creëer je een mooi volle lijn. Veel dames hebben fijn haar rond de slapen. Met slechts 10 tot 20 microrings of wax extensions kun je de vorm van je (kort tot halflang) kapsel verbeteren. Als je jouw gehele kapsel meer volume wilt geven, raad ik je aan om 50 gram haar te nemen. 
Ik wil graag langer haar
Doormiddel van enkele hair extensions in te zetten, aan de zijkanten van het haar, creëer je een mooi volle lijn. Veel dames hebben fijn haar rond de slapen. En met slechts 10 tot 20 microrings of wax extensions kun je de vorm van je (kort tot halflang) kapsel verbeteren. Als je jouw gehele kapsel meer volume wilt geven, raad ik je aan om 50 gram haar te laat nemen. 

Tape extensions:

Geschikt voor dun en kort haar, omdat de platte bevestigingen onzichtbaar zijn en omdat deze milde methode je eigen haar minder slijt dan andere methodes. Als het haar goed verzorgd is, kan het na het verwijderen opnieuw gebruikt worden. Het verwijderen en terug plaatsen kost €4,- per stuk. (€40,- per 50gram.

hair weave:

Zeer geschikt voor dik haar. Biedt vele verschillende bevestigings mogelijkheden: lijm, innaaien of met behulp van microringen. Je kunt het ook aan clips bevestigen voor tijdelijke hairextensions. Een laag drempelige methode van hair extensions. Het kan eenvoudig worden verwijderd en opnieuw worden bevestigd. Losse banen terug plaatsen v.a €12,50 per baan. Gemiddeld 3 banen per 100 gram

Wax extensions:

Geschikt voor iedereen, voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Met deze methode kun je ook enkele stuks plaatsen. Het zetten duurt langer, maar zit ook heel stevig. Je kunt deze methode niet opnieuw plaatsen.

Microring extensions:

Geschikt voor iedereen, want het plaatsen is eenvoudig. Met deze methode kun je ook slechts enkele stuks plaatsen. Het kan eenvoudig worden verwijderd en opnieuw worden bevestigd met nieuwe microringen, mits het haar op de juiste manier verzorgd is. De kosten van het verwijderen en opnieuw plaatsen zijn €1,- per stuk. Dat komt neer op €50,- per 50gram haar.

[table “” not found /]
[table “” not found /]
[table “” not found /]
[table “” not found /]
Hoe verzorg ik het haar juist?

-Was het haar niet tot minstens 48 uur na het plaatsen van de hairextensions.
-Draag je haar in een vlecht tijdens het sporten of slapen.
-Ontwar en borstel je haar ‘s ochtend, ‘s avond en voor het douchen.
-Gebruik hydraterende producten speciaal voor hairextensions. De shampoo mag geen alcohol of sulfaten bevatten.
-Knijp het water voorzichtig uit het haar en dep het haar voorzichtig droog met een handdoek. Het is beter om het haar niet droog te wrijven met een handdoek.
-Vermijd zout water en chloorwater.
-Gebruik een haarmasker, een serum of een haarolie.

Wat is de kwaliteit van het haar?

Er is gekozen om Indiaas haar te kopen, omdat dit sterk om Europees haar lijkt. Indiase vrouwen staan bekend om hun mooie, sterke haar. Daarom is Indiaas Remy-haar ideaal om hairextensions van te maken. Het aanbod van haar uit India is groot omdat het gebruikelijk is dat Indiërs hun haar verkopen of weggeven.

De meeste Indiërs hebben donker haar, maar met de huidige verfmethoden kunnen onze fabrieken blonde hair extensions aanbieden van zeer hoge kwaliteit met een prachtig resultaat.
Original hairextensions blijven tot 6 maanden mooi als ze goed worden behandeld.

Is er een nog betere kwaliteit haar?

Als je op zoek bent naar hairextensions van nog betere kwaliteit kies je voor onze premium hairextensions. Deze zijn zorgvuldiger geselecteerd en hebben een spaarzamere behandeling in de fabriek ondergaan. Hierdoor zijn ze van hogere kwaliteit. De premium hair extensions blijven tot 24 maanden mooi als ze goed worden behandeld. Vraag ernaar om een prijsopgave te krijgen.

Wat betekend Remy haar?

Al het haar dat wij gebruiken is Remy-haar. Remy betekent dat alle haren dezelfde kant op liggen en daardoor ontstaat er minder wrijving tussen de haren en zal het haar minder snel klitten dan hair extensions die niet van Remy-haar zijn. Haar dat niet van Remy is, is tweede keus haar dat door elkaar verzameld wordt en daardoor een minder mooi en minder natuurlijk resultaat geeft dan echte Remy-hair extensions.

Is er ook krullen en golvend haar?

Krullende en golvende hairextensions worden in speciale vormen onder hoge temperaturen gemaakt. Hierdoor wordt het haar iets meer aangetast. Daarom zijn golvende hairextensions van een iets mindere kwaliteit dan steil haar. Wij adviseren daarom om steil haar te kopen en het zelf te krullen.

Tagging Tool