Ik ontvang veel klanten die ‘iets anders willen’. Wat dat anders moet zijn, is soms nog niet helemaal duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat ze hun haarstijl zat zijn.

Ik hou wel van verandering, maar je moet wel trouw blijven aan jezelf. Je kunt niet willekeurig elke look uit een boekje of pinterest na bootsen. Ik kijk naar je haar kwaliteit, hoe het van nature valt en wat je eigelijk zelf aan je haar doet. Ben jij geen persoon die dagelijks je haar in model doet, dan is een onderhoud vriendelijk kapsel een must.

Vaak doet een kleur ook wonderen. Het totale plaatje krijgt toch net even meer pit met juiste kleur of een kleine nuance. Met fijn en dun haar kun je met enkele extensions soms het verschil maken. Waar geen haar zit, kunnen we het altijd nog toveren šŸ˜‰

Categorieƫn: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tagging Tool

āœ–