Het kappersvak is creatief, innovatief en continu in beweging. Daarom blijf ik in ontwikkeling om alle nieuwe trends te volgen en de technieken leren. 

Samen met een van mijn kappersvriendinnen, Inge, heb ik de cursus cutting vibes gevolgd. Inge is thuis kapster en werkt al 2 jaar zelfstandig. Tijdens deze training hebben een oefenhoofd geknipt in een stoer kort kapsel. Hierin zat een undercut verwerkt. een undercut is een korter, niet aangesloten stuk in de onderkant (nekpartij) van het kapsel. Hieronder 3 voorbeelden.

Na het knippen hebben we veel folies in de lange lokken aangebracht. Folie op folie in 5 verschillende kleuren. Zo creëer je veel kleur schakeringen in het haar. Een prachtig model is niet af zonder een bijpassende kleur. In het haar is een licht blond, blond, koper, roze, en rode kleur verwerkt. de basis is een koper tint.

Zoek jij een subtiele kleur die veel diepte heeft? Dan zijn veel highlights (folies) in

verschillende kleuren echt iets voor jou. Je kunt het bijvoorbeeld in bruin en blond tinten uitvoeren. Reken hierbij op 40 tot 60 folies in het haar. Nieuwsgierig geworden? Bel of stuur een mail om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tagging Tool