1 juli 2017 hebben wij onze vorige woning verkocht. We hadden met veel plezier 8 jaar in Bergen op Zoom gewoond. Maar we wilde toch graag een woning een die in de toekomst uitgebreid kon worden. Zo zijn we Halsteren terecht gekomen.

In eerste instantie was het niet mijn bedoeling om een salon aan huis te openen. Maar ik hield een ‘bijkeuken’ over met eigen ingang. Die eigelijk geen duidelijk doel had. Daarnaast leent de locatie zich ook goed. En zo durfde ik toch de stap te wagen. Het is natuurlijk ideaal om vanuit je keuken je werkplaats in te stappen!

In okt 2017 hebben we de sleutel gekregen en zijn we gelijk gestart met de enorme verbouwing. Er zijn o.a draagmuren doorbroken, een kozijn met deur vervangen, en alle elektra vervangen. Ook is de vloer er volledig uitgebroken om ruimte te maken voor vloerverwarming. Het was slecht geïsoleerd… of nee eigelijk gewoon niet geïsoleerd. Kortom de hele woning is gestipt en opnieuw ingedeeld.

Ik schijf dit stuk op 10februari 2018 21.48uur. Vandaag is er gestuct op de begaande grond. Er begint nu iets huiselijks te ontstaan. Als alles volgens plan loopt kan de salon eind maart open.

Categorieën: Geen categorie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tagging Tool