Al jaren mag ik bruiden helpen met het stylen van hun bruids-look. Ik help je het perfecte bruidskapsel en de beste make-up te kiest bij jouw look. We kijken naar je gezichtsvorm en huidtint. Sta jij mooi met warme tinten of koele kleuren. Ook kunnen we de kleuren van het bruidsboeket afstemmen op jouw make up, zodat het een mooi geheel wordt.

Elke bruid is anders. Met een kort kapsel zijn we minder tijd kwijt met het stylen. En misschien draag je dagelijks weinig make-up en wil je dit op jouw dat niet overdrijven. Om hier rekening mee te houden hanteer ik een prijs gebaseerd op de tijd.

  • Proef kapsel en make-up €29,50 per 30min.
  • bruiloft kapsel en make-up €29,50 per 30 min.
  • touch up tijdens de bruiloft €49,50 excl km vergoeding.

Gemiddeld is er voor lang haar en full make-up 90min nodig tijdens de proef. en 60min op de dag zelf. Voor korter haar en een naturel make-up 60min proeftijd en op de dag zelf ook.

  • het is mogelijk 1 persoon mee te nemen. iv.m. de grootte van de salon.
  • incl. spelden en styling producten .
  • excl. huur van evt haarstukken.
  • wilt u op de dag zelf aan huis geholpen worden, dan kan dit tegen een meerprijs van €15,- en km vergoeding €0,19cent per km.
  • optioneel kunt u voor kunstwimpers kiezen €9,50.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een paar maanden voor de bruiloft kunt u een proefkapsel online inplannen of bel mij even voor een afspraak. het is aan te raden niet meer dan 3 maanden voor de bruiloft een afspraak te plannen. De haarlengte en gelaatstint kunnen met de seizoenen nog iets veranderen. Tenzij u graag met het proef kapsel en make-up jurken wilt gaan passen.

U komt met droog gewassen haar zonder conditioner en zonder make-up. Plaatjes en voorbeelden zijn welkom. We kijken naar je gezichtsvorm en bepalen wat mooi aansluit. Mocht u meer lengte of volume wensen dan kunnen we gebruik maken van haar stukken. Voor de make-up bekijken we welke tonen, koel of warm, jou het mooiste staan. Eigelijk kan iedereen elke kleur dragen, je moet alleen de juiste tint gebruiken. Voor de bruids make-up gebruiken we een primer en fix spray om te zorgen dat de hele dag netjes blijft zitten. Als alles naar wens is maak ik vaak foto’s om het vast te leggen en terug te kunnen pakken op de bruiloft. Uiteraard leggen we data en tijd vast voor de bruiloft zelf.

Evt. kunnen we tijdens de afspraak de wenkbrauwen geëpileerd of geharst worden. En kunnen we bespreken of het nodig is uw haar te kleuren. Bij opgestoken haar is het vaak mooier om wat highlights aan te brengen. Zo krijg je veel kleur schakering in het kapsel. Misschien is het haar wat dof geworden en krijgt het met een kleurspoeling weer een mooie glans.

Wilt u meer van mijn portfolio zien? Dan verwijs ik u graag door naar de facebookpagina.

trefwoorden: bruidskapsels, bruidsstylist, bruids make-up, visagie bruid, bruidskapsel bergen op zoom, bruidskapsel halsteren, bruidskapsel roosendaal, bruidskapsel hoogerheide, bruidskapsel steenbergen, bruidskapsel tholen, bruidskapsel breda, bruidskapsel zeeland, bruidskapsel brabant, visagie bergen op zoom, visagie halsteren, visagie roosendaal, visagie hoogerheide, visagie steenbergen, visagie tholen, visagie breda, visagie zeeland, visagie brabant, betaalbare kapper, thuis kapper, betaalbare visagie, naturel make-up, opsteek kapsel bruid, bruids kapper, trouwkapsel, trouw make up, haar en make-up bruiloft,