Er zijn veel kapsalons in Halsteren te vinden. Elke salon heeft andere kwaliteiten. Die van Haarfijn vindt je hieronder.Ten eerste maak je makkelijk een online afspraak. Zo kun je ‘savonds laat ook nog een afspraak inplannen. Je ontvangt een automatische herinnering. Natuurlijk mag je me ook bellen om een afspraak in te plannen op 06-41640643.

Wil je een nieuwe kleur of hele nieuwe look? Je kunt me niet blijer maken! Ik ken de laatste trends en weet hoe je ze toe kunt passen. We kijken samen wat je mooi vindt, maar ook hoe praktisch een kleur of model is. Bang voor de prijs? Dat hoeft niet. Ik geef je vooraf een prijsopgave.

Je parkeert makkelijk voor de deur of op de oprit. Dat is nog eens handig! Parkeren is gratis. Je vindt de salon aan het einde van de oprit. Doordat het een kleine salon is, zit je privé. Geen lange wachtrij.

Omdat ik (nog) zelfstandig werk, word je altijd door mij geholpen. Zo weet je wat je mag verwachten en ben je in vertrouwde handen.

Duurt je behandeling lang? Soms kan knippen en kleuren in verschillende tinten, een hele poos duren. Ik zal er voor zorgen dat er iets te eten is tussendoor.

Wil je jezelf verwennen, kies dan voor een hoofdmassage. Je krijgt een heerlijk ontspannen massage, waardoor je relaxt de deur uit gaat. Er wordt hierbij een lotion gebruikt die de hoofdhuid stimuleert. Er komt een betere doorbloeding die de haarzakjes een boost geven. De hoofdhuid komt weer in balans. Prijs €7,50. 10min.

Is je haar erg droog en broos? Kies dan voor een haarkuur. Je kunt van nature droog weerbarstig haar hebben, maar dit kan ook door te veel kleuringen en styling met hitte. Een haarkuur geeft het haar een boost. Het vult het tekort aan in de haren en sluit de haarschubben af. Hierna voelt je haar weer heerlijk aan. En nee, het wordt niet verzwaart. Dit gebeurd wel met de goedkopere haarmaskers voor thuisgebruiker. Deze bevatten veel siliconen die het haar tijdelijk (tot de volgende wasbeurt) glad laten voelen. De prijs voor de haarkuur bedraagt €15,- hierbij krijg je de pot haarmasker mee naar huis. 

Iedere klant gaat netjes de deur uit. Jij bent mijn visitekaartje. Boek je knippen stylen/föhnen/opsteken, dan zorg ik dat je haar de komende dagen in model blijft. Ik maak het in model zoals jij wilt. Stijl maken met een tang, krullen, of misschien losjes geföhnd, alles kan. Kun je gelijk meekijken hoe je jouw haar zelf in model kunt krijgen.

Tot slot geef ik je een advies om je haar te onderhouden. Dit is voor iedereen anders. Niets vervelender dan dat je na het wassen het zelf niet meer in model krijgt. Ik laat je zien hoe je het thuis kunt stylen. Ik werk met professionele producten die veganistisch (geen dierlijke ingrediënten) zijn en dierproef vrij. Goede producten zijn het halve werk. Hiermee behaal je thuis ook het beste resultaat. Glynt is een betaalbaar merk. Denk aan producten tussen de €12 tot €16. Een professioneel product is veel geconcentreerder. Het is  zuiniger in gebruik en uiteindelijk goedkoper dan een drogisterij product.

tot snel! Gr. Mai-Lan