Dus jij bent wel geïnteresseerd in hair extensions? Waar ben je naar op zoek? Haar verlenging of eigenlijk alleen volume van je eigen haar? Hair extensions kun je voor meerdere doeleinde gebruiken dan alleen lang haar creëren.

Je kunt hair extensions inzetten om de zijkanten van een boblijn te meer volume te geven. Veel dames hebben fijn haar rond de slapen. En met een slechts enkele microrings of wax extensions kun je de vorm van je kapsel verbeteren.

Maar misschien heb je, je haar afgeknipt en heb je spijt als haren op je hoofd ( i know.. inkoppertje). Ook dan bieden hair extensions een uitstekende oplossing. Voor een dergelijke verlenging is veel haar vereist. Je kijkt dan snel naar 125 tot 150 stuks microrings of wax extension.

Ik maak gebruik van 4 verschillende systemen. 3 daarvan zitten permanent in het haar. Dat wil zeggen dat deze uitgroeien en dan vervangen of terug ingezet moeten worden. Gemiddeld wordt dit om de 8 weken gedaan. Maar ik heb ook uitschieters van 10 tot 12 weken. Het is afhankelijks van de dagelijkse verzorging en hoe hard jouw haar groeit. Het laatste systeem werkt met clips. Deze banen van clips kun je in en uit doen. Hieronder zal ik alle voordelen en nadelen opsommen.

Ik werk met het merk foxystar. Dit is een Nederlands bedrijf. Het voordeel hiervan is de snelle levertijd en directe communicatie. Foxystar heeft al 10 jaar kennis in huis, het is betrouwbaar en is inmiddels één van Nederlands grootste hairextension leveranciers.

Al het haar is REMY gesorteerd en dat merk je. Bovenop de intactgehouden schubben laag is een dunne beschermende siliconenlaag aangebracht. Hierdoor kan het haar voor het wassen wat glimmend tonen, na 1 a 2 x wassen is dit eraf en ziet het er natuurlijk en heel goed uit.

Alle extensions kunnen worden gewassen, gesteild en gekruld. Tevens kunnen ze donkerder worden gekleurd. Wij raden ontkleuren sterk af. Het kleuren van de hair extensions is echter wel op eigen risico.

 

 

Tape extensions:

Jody heeft 10 tape extensions in de onderkant van het haar. Zo zijn de punten een stuk voller.

Tape Extensions  zijn 100% Remy Gesorteerd haar. Het haar komt oorspronkelijk uit Azie. De Tape extensions kunnen tevens makkelijk worden verwijderd met Tape Verwijdervloeistof. Wij adviseren om de extensions binnen ongeveer 6 weken te verwijderen/herplaatsen. Wanneer deze tijd overschreden is, wordt de aanhechting van de tape te sterk om makkelijk te kunnen verwijderen.

2 gram per pluk, breedte van de tape: ± 1cm,  lengte van de tape : ± 4cm

+zijn snel geplaatst, zonder hitte.

+je kunt ze hergebruiken.

+ze blenden perfect in je haar. Zelfs als je met hand over je haar voelt, zijn ze bijna niet te voelen.

– doordat het reepjes haar zijn, adviseer ik ze niet om aan de zijkanten van je haar te plaatsen. Je kunt dan geen strakke hoge staart dragen.

 

 

Wax extensions zijn losse plukjes die met keratine in het haar worden gezet.

wax extensions:

De Wax Extensions  zijn 100% Remy Gesorteerd haar. Het haar komt oorspronkelijk uit Azië. De Wax extensions kunnen makkelijk worden verwijderd met  Wax Verwijdervloeistof.

0.7 gram per stuk (45cm), 0.8 gram per stuk (55cm) 1.0 gram per stuk (60cm)

+zitten erg stevig in het haar.

+ook in 60cm lengte verkrijgbaar.

+kunnen goed gebruikt worden om een kapsel volume rondom het gezicht te geven.

– niet herbruikbaar.

 

Valerie heeft 125 micoring extensions om haar, haar te verlengen.

micro ring extensions:

De I-tip Extensions van de Silverfox lijn zijn 100% Remy Gesorteerd haar. Het haar komt oorspronkelijk uit Azië  Deze extensions kunnen gemakkelijk worden terug geplaatst.

0.7 gram per stuk (45cm), 0.8 gram per stuk (55cm) Materiaal microringen: Kunststof, Ijzer (+ bestandsdelen van nikkel).

+makkelijk te herplaatsen zonder hitte.

+kunnen goed gebruikt worden om een kapsel volume rondom het gezicht te geven.

-er kunnen enkele extensions loslaten. Deze worden gratis terug geplaatst.

Alle getoonde prijzen zijn incl. het plaatsen en het op maat knippen van de extensions. Met gebruik van de geadviseerde producten worden evt. losgelaten extensies gratis teruggeplaatst binnen 6 weken na het zetten.